Over Joyceful

 

Hoi! Ik ben Joyce en woon in Eindhoven. Ik heb Joyceful opgericht omdat ik altijd en overal aan 'het rommelen' ben. In de keuken, aan tafel en op de bank.  

Als all day breakfast liefhebber, staat bij mij het ontbijt redelijk centraal. Ik ben gek op zoetigheid. Ik bak dan ook graag granola, cake, koekjes, wafels, etc… granola bleef altijd mijn #1. Voornamelijk door de verschillende smaken die je eraan kunt geven, het is lekker knapperig, het is gezond en het blijft lang goed.

Mijn passie voor handwerken heb ik opgedaan in Brazilië. Mijn Braziliaanse gastmoeder, ook wel haak-koningin genoemd, heeft mij diverse technieken geleerd. Uren, dagen en weken hebben wij samen op de bank zitten haken. 

JOYCEFUL GRANOLA...

is gezoet door middel van honing. Ik ben gaan experimenteren met diverse natuurlijke zoetmiddelen, en verschillende ingrediënten. Uiteindelijk ben ik uit gekomen op tot nu toe vier heerlijke varianten. Comfy Natural, Completely Nuts, Crazy Chocolate en Charming Cranberry. 

JOYCEFUL HANDMADE...

Na vele bikini’s te hebben gemaakt in Brazilië, ben ik mij in Nederland gaan specialiseren in haakwerken voor in het interieur. Door de grove garen die wij gebruiken, heb je snel resultaat en heb je in no time een handgemaakte eyecatcher in huis. Ideaal voor iedereen die niet van jarenprojecten houdt.

Have a Joyceful day!