Over Joyceful

 

 

Leuk dat je mijn website bezoekt! Wie ik ben? Mijn bedrijfsnaam geeft het al enigszins weg maar mijn naam is Joyce 😆. Ik woon samen met mijn hond Bella in Eindhoven 🐾 waar ik mijn appartement heb omgetoverd tot Joyceful-atelier. Ik heb Joyceful opgericht omdat ik altijd en overal aan 'het rommelen' ben. In de keuken, aan tafel en op de bank.

Mijn Joyceful handmade-avontuur is begonnen met 'rommelen' in de keuken...

Als all day breakfast liefhebber, staat bij mij het ontbijt redelijk centraal. Ik ben gek op zoetigheid. Ik bak dan ook graag granola, cake, koekjes, wafels, etc… granola bleef altijd mijn #1. Voornamelijk door de verschillende smaken die je eraan kunt geven, het is lekker knapperig, het is gezond en het blijft lang goed.

Mijn passie voor handwerken heb ik opgedaan in Brazilië. Mijn Braziliaanse gastmoeder, ook wel haak-koningin genoemd, heeft mij diverse technieken geleerd. Uren, dagen en weken hebben wij samen op de bank zitten haken.

Twee jaar geleden ben ik terug gegaan naar Brazilië waar ik een cursus broderie d’art #luneville heb gevolgd bij Atelier Natalia Rios - Bordados de Arte. Ik kende Natalia al van 13 jaar daarvoor. Natalia en Soraia hebben beiden van hun hobby hun werk gemaakt en gaan als een speer. Dat vind ik fantastisch en dat heeft mij geïnspireerd.

Na vele bikini’s te hebben gemaakt in Brazilië, ben ik mij in Nederland gaan specialiseren in haakwerken voor in het interieur. Door de grove garen die ik gebruik, heb je snel resultaat en heb je in no time een handgemaakte eyecatcher in huis. Ideaal voor iedereen die niet van jarenprojecten houdt.

Have a Joyceful day!

Foto credit: Justa Fotografie